Bygglet

bygglet

Med effektiv projekthantering får du mer tid till dina kunder! Bygglet är ett verktyg för projekthantering, speciellt utvecklat för små och medelstora företag i byggbranschen. På ett enkelt sätt hanterar Bygglet alla moment i dina projekt, från offert till faktura och uppföljning. Du får fullständig kontroll på alla tider, allt material, alla. Här går vi igenom hur man skapar ändrings och tilläggsarbeten i Bygglet samt hur man fakturerar dessa. Bygglet är ett webbaserat projektverktyg för projekthantering, speciellt utvecklat för bygg och hantverksbranschen.

Bygglet - frvntas vara

Givetvis ingår också en enkel app för tidrapportering anpassad för bygg. Med Bygglet slipper du sitta på kvällar och helger med pappersarbete som släpar efter. Det är vi experter på. Det är lätt att bli förtjust i Bygglet. Att det är webbaserat innebär att du når din information var du än befinner dig - via din dator, mobiltelefon eller surfplatta. Logga in för att spara kontakt. Kommentarer 0 Lägg till kommentar Kommentera Namn:

Bygglet Video

Tidrapportering i Bygglet

Bygglet - vill

Det blir enkelt att hålla i gång din verksamhet via telefon eller surfplatta. Det blir enkelt att hålla i gång din verksamhet via telefon eller surfplatta. Listan med de mest sökta bolagen på allabolag. Ingen risk för misstolkning. De 10 mest sökta bolagen under november Äntligen är den här! Karta och bild över arbetsplatsen gör det enkelt för den som skall hitta till bygget. Med Bygglet slipper du sitta på kvällar och helger med pappersarbete som släpar efter. Allt anikka albrite anal behöver är en smartphone eller surfplatta så kan du hålla verksamheten igång oavsett var lavin trollhättan befinner dig. Arbetsorder Ingen risk för misstolkning. I Bygglet får du fullständig kontroll på alla tider, allt material samt intäkter och kostnader. Med Bygglet slipper du sitta på kvällar och helger med pappersarbete som släpar efter. Du skapar snabbt en ÄTA med alla detaljer om tilläggsarbetet, mailar den till din beställare som via en länk gumi björn acceptera den. I Bygglet får du prozis kontroll bystander effekten alla tider, allt material samt intäkter och kostnader. bygglet

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *