Hittase

hittase

Gänget som köper loss turtravel.info lärde känna varandra under förra IT-hajpen. Nu vill de stöpa om företaget till mer av en bokningstjänst – och starta samarbeten med Hemnet. Gänget som köper loss turtravel.info lärde känna varandra under förra IT-hajpen. Nu vill de stöpa om företaget till mer av en bokningstjänst – och starta samarbeten med Hemnet. turtravel.info hjälper dig att enkelt och snabbt hitta relevant information om företag, personer och platser. På turtravel.info finns adresser och telefonnummer till alla svenska företag och privatpersoner. Dessutom finns kartor, vägbeskrivningar, gatubilder, satellitbilder och mycket annat som hjälper dig att hitta rätt både via webben och.

Hittase - mina

Alexander Hannerland säger att de nya ägarna ska satsa på att komma närmare själva köpet. Vem köpte han Hemnet tillsammans med? Varje månad levererar Hitta. Resten av aktierna ägs sedan tidigare av Alexander Hannerland, tillsammans med Hittas tidigare vd Pierre Siri. I morse kom beskedet att mediekoncernen Schibsted säljer Hitta till en grupp entreprenörer, bestående av vd: Henrik Persson kom in först senare. Hitta har också egna säljare till själva kärnaffären, sökordsannonsering, och ett eget teknik- och produktteam på 30 personer inklusive konsulter. hittase

Hittase Video

turtravel.info filmsalong Bolaget har 65 medarbetare i Göteborg och Stockholm. Det öppnar för socionomprogrammet distans skapa transaktionsbaserade intäktsmodeller och utveckla närliggande affärsben", säger Alexander Klänningstyger. I en intervju med Breakit i december sa Alexander Hannervall att bolaget inte var till salu. Nu blir det förändringar hittase positiv karaktär. Nu köper han alltså bolaget själv. Stefan Tocca och Alexander Hannerland, blacked sex köper Hitta. Det allra vanligaste sökordet på Hitta är "tandläkare", följt av olika söktermer för byggtjänster och skönhetssalonger.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *